فتح خون
فتح خون، عنوان کتابی است به قلم شهید آوینی که ایشان در آن، با قلمی منحصر به خودشانt به تبیین حادثه ی عاشورا و شاخص های انسان ساز و هستی ساز آن می پردازد.
قبل از هر گونه اظهار نظر راجع به کتاب، تلاش نویسنده برای ارائه تصویری از کره شمالی با توجه به کانالیزه بودن سفر ایشان به این کشور شایسته ی تقدیر است.
مرکز پژوهش های مجلس در گزارشی به مشکلات و موانع توسعه صنعت خود در ایران پرداخته است که خلاصه ی از آن در روزنامه ی دنیای اقتصاد در شماره 4895 مورخ چهارشنبه مورخ 31/2/1399 بخش هایی از آن را درج و تحلیل کرده است؛ وجه مفاسد آن منظر این یادداشت است که از همین منبع استفاده شده است.
پیتر دراکر (تلفظ به آلمانی: پیتر دروکا)، (۱۹۰۹–۲۰۰۵) از برجستهترین نظریهپردازان مدیریت در جهان بود. مهمترین اثر او با عنوان «مدیریت» منتشر شدهاست و در آن نظریات مهم خود دربارهٔ مدیریت و سازمان را شرح داده است.
پیتر دراکر بیش از ۷۰ سال از عمر خود را با بینش انسانی خود، صرف نگاه سیستمیک به علم مدیریت نمود. او را به عنوان پدر کسب و کار نوین میشناسند و مفهوم management by objectives از مفاهیمی است که دراکر وارد ادبیات مدیریت نمود.منبع
چامسکی را نمی توان در جبهه های سیاسی قرار داد، آزادی رأی، در زندگی او موج می زند؛ محبوبیت کندی مانع از نقد او بر سیاست هایش از سوی چامسکی نشده است!
این روزها، ایران غرق در کروناست و دنیا هم هم پای ایران شاید خلاف روزهای اول، از هیبت این ویروس برای اتخاذ تدبیر دست و پاچه شده است. ادامه مطلب … →
سه زن توانمند؛ کتابی است حاوی سه داستان مجزا که بدون نام و با اعداد یک تا سه مشخص شده اند؛ نویسنده در خلال داستان سرنخ ها و برش های زندگی شخصیت ها را لابلای واگویه های درونی و گفتگو ها، برای خواننده شرح می دهد.